Szőcs Bernadette a legjobb, de Ungváriról sem feledkeztek meg


A legjobb európai asztaliteniszező idén is megörvendeztette rajongóit - néhány szexi fotóval is.

Szőcs Bernadettet választotta az év sportolójának a Román Asztalitenisz-szövetség, de a díjazottak között szerepelt egy másik marosvásárhelyi lány, Ungvári Evelyn is.

Szőcs Bernadette elsőségéhez nem fér kétség, talán pályafutása legjobb évét zárta! Az Európai Játékokon egyéniben és csapatban aranyérmet szerzett, vegyes párosban pedig bronzot, a csapat Európa-bajnokságon pedig ezüstérmes lett a román válogatott tagjaként. Remek eredményeinek köszönhetően a világranglista 12. helyén zárta a 2023-as évet, ilyen magasságokban korábban soha nem járt Szőcs.

Ennek köszönhetően Szőcs december közepén részt vehetett a világranglista legjobb 16 versenyzőjét felsorakoztató WTT Finals Woman tornán a japán Nagojában, ahol azonban hiába nyerte meg az első és a harmadik szettet Csen Xintonggal szemben, végül a világranglista 6. helyén álló kínai lány 3:2-re nyert és továbbment.

A 28 éves csillag jelenleg a legjobb európai asztaliteniszező, de nem a legjobb Európában: a német színeket képviselő Jing Han 8. a világranglistán.

A Román Asztalitenisz-szövetség gáláján részt vett Ungvári Evelyn (fotón, a lányok közül balról az első) is, a Szőcshöz hasonlóan szintén marosvásárhelyi lány az U19-es román válogatott tagjaként az 5. helyen végzett az évzáró eseményen. Az U19-es csapattal idén Európa-bajnokságot nyert Ungvári, a világbajnokságon pedig bronzérmet szerzett.

Nem csak az asztal mellett csillog

Szőcs Bernadette nem csak az asztal mellett örvendeztette meg rajongóit, a 28 éves csillag ugyanis az egyik legszexibb romániai sportoló. A gálán a román zászló színeire hajazó, szexi ruhában jelent meg, de az év folyamán is megajándékozott bennünket néhány figyelemre méltó fotóval.

Ezekből válogattunk.fotók: https://www.facebook.com/frtmromania / https://www.facebook.com/szocs.bernadette / https://www.instagram.com/szocsbernadettecynthia/
 

A rovat legfrissebb hírei