Visszatér NB I-es anyaegyesületéhez az erdélyi középpályás


A Marosvásárhelyen született, magyar válogatott játékos végre megvetné a lábát az élvonalban is.

A magyar labdarúgó második osztályban alapember volt, akárhol is volt leigazolva, most viszont az NB I-be is szeretné megvetni a lábát Kocsis Bence. A fiatal középpályás visszatért anyaegyesületéhez, a listavezető Pakshoz, írja társoldalunk, az nb1.hu.

A 22 éves Kocsis Marosvásárhelyen született, a Puskás Akadémia, a Csákvár és az MTK érintésével került 2022. februárjában Paksra. Azóta kölcsönben megfordult a Pécs és a Budafok együtteseiben is – mindkét helyen alapember volt. Az NB II-ben 106 bajnokit tudhat maga mögött, ezeken 7 gólt lőtt és 14-et készített elő. Az élvonalban viszont eddig csak 15 mérkőzésen kapott bizalmat, ezt két gólpasszal hálálta meg,

„Az elmúlt másfél évben két klub színeiben szerepelhettem az NB II-ben, és szerencsére mind Pécsett, mind Budafokon sok játéklehetőséget kaptam. Úgy érzem, sokat fejlődtem ebben az időszakban. Különböző pozíciókban számítottak rám, megtanultam a bal oldalon is játszani, de voltam középen és a jobb oldalon is. Tavasszal szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak, és közösen a fiúkkal folytatni az őszi sikeres időszakot”, nyilatkozta a 21-szeres magyar utánpótlás-válogatott a bajnoki listavezető Paks honlapjának.

fotó: paksifc.hu

 

A rovat legfrissebb hírei