Niczuly elhagyta a Sepsit – egyelőre kölcsönbe távozik


A háromszékiek megváltak a balhés afrikai középpályástól is.

Két játékos távozását jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a román labdarúgó élvonalban szereplő Sepsi OSK: Niczuly Rajmund nyárig kölcsönben a harmadik osztályú Foksányban folytatja, míg Francesco Junior szerződését felbontották.

A 19 éves Niczuly Rajmund az első számú kapus és egyben csapatkapitány Niczuly Roland öccse. Bátyjához hasonlóan ő maga is kapus, de a felnőttek között még nem kapott bizonyítási lehetőséget. Nyárig a harmadik osztály 2. csoportjának 2. helyezettjénél, a Foksány csapatában folytatja pályafutását a több játéklehetőség reményében.

Rajmund távozásával három kapus maradt a Sepsi felnőtt keretében: Roland mellett (vagy inkább mögött) a 33 éves Dinu Moldovan és a 20 éves Gedő Hunor.

Távozott továbbá az a Francisco Junior, akit tavaly október elején kapott ittas vezetésen a rendőrség. Diószegi László klubtulaj már december végén bejelentette szerződése felbontását, ám erre mostanáig várni kellett.

A 32 éves védekező középpályás 2022 nyarán a Medgyesi Gaz Metantól érkezett a Sepsihez, másfél szezon alatt 36 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1 gólt lőtt. A 7-szeres Bissau-Guinea-i válogatott játékos szabadon igazolhatóvá vált.

fotók: https://www.facebook.com/osksepsi

 

A rovat legfrissebb hírei