Nagy bajba került a magyar válogatott csapata az erdélyi edző miatt


Mindössze harmadszor sikerült ez a bravúr az újoncnak.

Bölöni László csapata, a francia élvonalban szereplő Metz csapata 1:0-ra nyert a magyar válogatott Loic Negót foglalkoztató Havre együttese ellen. Ezzel a két csapat helyet cserélt az élvonalbeli tabellán.

Az egyetlen gólt Georges Mikautadze szerezte a 46. percben. A georgiai válogatott csatár bombaformában van, a legutóbbi három bajnokin öt gólt szerzett. A holland Ajaxtól való, januári visszatérése óta pedig már 8 találatnál jár.

Az előző fordulóban az ősszel a Bajnokok Ligájában szereplő Lens legyőzése után a Metz zsinórban második győzelmét aratta, erre pedig - hogy két bajnokit nyerjen egymás után – ebben az idényben csak két alkalommal volt példa: novemberben és márciusban.

Nego a Metz ellen a 60. percben lépett pályára, csapata pedig legutóbbi 5 bajnokiján csak egy pontot szerzett. Ezzel a gárda 28 pontjával visszaesett az osztályozót jelentő 16. helyre, míg a marosvásárhelyi Bölöni csapata 29 ponttal jelenleg a 15. helyen áll – tehát bennmaradást érő pozícióban. A 17. Lorientnek 26, az utolsó Clermont Footnak pedig 22 pontja van – négy fordulóval a vége előtt.

fotó: www.lequipe.fr

 

A rovat legfrissebb hírei