Nem adott esélyt a listavezető üldözője a Sepsinek Videó


Nem tud elmozdulni a felsőház utolsó helyéről a háromszéki gárda.

Az előző fordulóban, a Rapid ellen megszerezte első győzelmét a SzuperLiga felsőházának idei kiírásában a Sepsi OSK ladbarúgócsapata, de a második siker még várat magára: az 5. fordulóban a CSU Craiova 3:1-re nyert Sepsiszentgyörgyön.

A vendégek nem sok esélyt adtak a szekéyföldi gárdának, szűk fél óra után ugyanis már két góllal vezettek. A 11. percben egy szöglet után Denil Maldonado volt eredményes (0:1), negyed órával később pedig Andrei Ivan talált be egy jobb oldali beadás után (0:2).

A 40. percben aztán Juraj Badelj kezezett saját tizenhatosán belül, a megítélt büntetőből pedig Marius Stefanescu szépített (1:2).

A remélt egyenlítés helyett azonban Lyes Houri a 69. percben ismét kettőre növelte a vendégek előnyét (1:3). A hajrában ugyan Pavol Safranko közel állt hozzá, hogy csökkentse a Sepsi hátrányát, de Niczuly Rolandnak is akadt dolga, így a CSU megérdemelten nyert Sepsiszentgyörgyben.

Ezzel megszakadt a Sepsi három forduló óta tartó veretlenségi sorozata.

A Sepsi színeiben Niczuly Roland és Kecskés Ákos végig a pályán volt, Varga Kevin kezdőként 64. percet kapott, Varga Roland a 75. percben lépett pályára, míg Gedő Hunor és Kocsis Norbert nem kapott lehetőséget.

Öt forduló után a FCSB 45 ponttal vezeti a felsőház tabelláját, míg a 34 pontos CSU Craiova feljött a második helyre. A címvédő Farul 32 ponttal a harmadik, a 31 pontos Kolozsvári CFR a negyedik, a 29 pontos Rapid az ötödik, míg a Sepsi a hatodik 27 ponttal.

fotó: https://www.facebook.com/UCVOficial

 

A rovat legfrissebb hírei