A Fradi játékosát vinné a Sepsi


A három poszton is bevethető labdarúgó egyelőre nem szándékozik elhagyni a zöld-fehéreket.

Két éve a semmiből bukkant fel a Ferencváros labdarúgócsapatának keretében Pászka Lóránd. A székelyföldi labdarúgó 25 évesen kóstolhatott bele a profik világába, azóta pedig már háromszoros magyar bajnoknak mondhatja magát.

Ugyanakkor ebben a szezonban keveset, alig 12 tétmérkőzésen játszott, így felmerül a kérdés: hogyan képzeli a jövőjét? Szóba került-e, hogy a kovásznai labdarúgó Romániában folytassa pályafutását.

„Ennek természetesen sosem zárnám ki az esélyét, többször beszéltem már például a Sepsi OSK vezetőségével, érdeklődtek irántam. Egyelőre viszont csak a jelenlegi csapatomra szeretnék koncentrálni és arra, hogy a lehető legjobban teljesítsek és bekerüljek a kezdőcsapatba”, árulta el a szekelysport.ro oldalnak.

A bal oldali szélső védő, aki a Fradiban játszott már jobb szélső védőt, sőt, védekező középpályást is, arról is beszélt a székelyudvarhelyi portálnak, milyen gyakran tud hazalátogatni Kézdiszentkeresztre és hogy milyen viszonyban van a Sepsi egykori kapusával, a szintén kovásznai Fejér Bélával, akivel a Magyar Kupa döntőjében nézhet farkasszemet szerda este.

fotó: https://www.instagram.com/lorandpaszka/

A rovat legfrissebb hírei