Ennyit kaphatott volna csatáráért a Sepsi, ha nem esnek ki


A támadónak a nyáron vissza kell térnie anyaegyesületéhez.

Vitalie Damascan a nyáron vissza fog térni anyaegyesületéhez, a Sepsi OSK csapatához, számolt be a fejleményekről Hadnagy Attila, a háromszéki klub sportigazgatója.

A 26 éves csatár jelenleg a svájci élvonalban szereplő, onnan viszont a szezon végén már biztosan búcsúzó FC Stade-Lausanne-Ouchy csapatában szerepel kölcsönben. A fennállása első élvonalbeli szezonját hamarosan befejező gárdában Damascan eddig 11 bajnokin lépett pályára és 2 gólt szerzett. Sokat nem tudott tehát segíteni csapatának a bennmaradásért folytatott harcban.

Pedig amennyiben a Stade-Lausanne-Ouchy bennmaradt volna a Super League-ban, vásárlási opciója lett volna Damascan végleges leigazolására. Ennek összege 200.000 euró, árulta el Hadnagy. „Ha bennmaradnak, tárgyalhattunk volna a végleges eligazolásáról, így viszont nyáron vissza fog térni hozzánk”, magyarázta Hadnagy.

A moldovai válogatott támadó nem futott valami jó szezont a Sepsiben sem, az ősszel 13 bajnokin kapott lehetőséget és egy gólt lőtt. A háromszéki együtteshez még egy évig köti szerződés a moldovai labdargás egykori csodagyerekét, aki az olasz Torinóban is megfordult egykoron. 

fotó: https://www.facebook.com/vitalie.damascan

 

A rovat legfrissebb hírei