Harmadik lett a Corona


Utolsó Kontinentális Kupa mérkőzésén érvényesítette az előzetes papírformát a Brassói Corona és két vállra fektette a Crvena Zvezdát.

 Csalódottak csatájával indult Brovaryban a jégkorong Kontinentális Kupa C csoportjának záró fordulója, amelyen a pont nélkül álló Brassói Corona és a sszerb bajnok Crvena Zvezda csapott össze.

Hatalmas meglepetés és nagy blamázs lett volna, ha a csalódottak csatájából nem a Corona jött volna ki győztesen. És bár nem volt igazán tétje a meccsnek, ami a továbbjutást illeti a Corona játékosai igyekeztek komolyan venni a feladatot és ennek értelmében érvényesített a papírformát.
 
Az első játékrészben kétgólos előnyre tettek szert, amelyet viszont a második felvonás elején alaposan elszórakoztak és egyenlített az ellenfél. Ekkor sikerült ritmust váltaniuk és zsinórban szerzett négy góllal végleg eldöntötték a mérkőzés sorsát, annak ellenére, hogy a szerb bajnok tisztességgel kapaszkodott.
 
Ezen győzelmével a Brassó a csoport harmadik helyén végzett és búcsúzott az európai kupamérkőzésektől.
 
Kontinentális Kupa, C csoport, 3. forduló
 
Crvena Zvezda – Brassói Corona 4–7 (0–2, 2–3, 2–2)
Gólszerzők: Brkusanin (25.), Chegrincsev (26.), Anics (31.), Kasitski (59.), illetve Boriszenko (14.), Péter B. (19.), Plante (28.), Gliga (37.), Bíró M. (39., 55.), Armstrong (41.).

A rovat legfrissebb hírei