Sepsi: Erdélyből érkezik az erősítés


A második osztály legjobbjaiból (is) szemezget idén a háromszéki együttes.

Bejelentette idei hetedik új igazolását a román labdarúgó élvonalban szereplő Sepsi OSK együttese: Marian Draghiceanu két évre kötelezte el magát Sepsiszentgyörgyre, de szerződése hosszabbítási opciót is tartalmaz.

A 24 éves középpályás a karácsonkői Ceahlaulban nevelkedett, majd megfordult Calarasi-on, a Rapidban, legutóbb pedig Resicabányán futballozott. Méghozzá kiválóan, statisztikái ugyanis inkább utalnak egy csatárra, mint egy támadó középpályásra: 24 bajnokin 14 gólt lőtt az előző szezonban. Összességében 100 mérkőzésen 26 találat szerepel a neve mellett a második vonalban.

Érdekesség, hogy Draghiceanu már a második olyan új szerzemény, aki a második ligából érkezik a gólvágó Marius Coman után. Rajtuk kívül érkezett még Mihajlo Neskovic (24), Stefan Hajdin (30), Marcelo Freitas (30), Sigér Dávid (33) és Gyenge Szilárd (23), továbbra visszatért a kölcsönjátékból Vitalie Damascan (25, Stade-Lausanne, Svájc), Ion Gheorghe (24, Stal Mielec, Lengyelország), Dobozi Krisztián (19, Kazincbarcika), Nistor Ákos (19, Fk Csíkszereda) és Niczuly Rajmund (19, Foksány).

fotó: https://www.facebook.com/osksepsi

 

A rovat legfrissebb hírei