Méltó módon emlékeznének meg Puskás Ferencre


A Puskás Arénában lehet megismerni a klasszis életét. Gyűjtést szerveznek és a határon túlról is lehet csatlakozni a felhíváshoz.

A Puskás Múzeum egy felhívást tett közzé, amelyben tárgyi emlékeket, történeteket, vagy épp megjelent írásokat várnak Puskás Ferencről. Az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé a felhívást:

A Puskás Múzeum az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna részeként a legnagyobb magyar futballista, Puskás Ferenc életét fogja bemutatni. A Puskás Múzeum várja azok jelentkezését, akik

1) Puskás Ferenchez, csapattársaihoz, klubjaihoz, játékos és edzői pályafutásához vagy magánéletéhez köthető tárgyi emlékeket bocsájtanának a múzeum rendelkezésére;

2) olyan történetekkel, személyes emlékekkel bírnak, amelyek ismerete hasznos és fontos lenne Puskás Ferenc teljes életének bemutatásához;

3) Puskás Ferenc pályafutásának szépségét, életének eredményességét írásos vagy vizuális módon megfogalmazzák.

A jelentkezők az emlekeim@puskasmuzeum.hu e-mail címen jelentkezhetnek, az általuk felajánlott tárgyak, dokumentumok leírásával, fotójával (1) vagy a történetek, írások, vizuális dokumentumok megküldésével (2 és 3).

Jelentkezési határidő 2019. november 3.

Ezzel a felhívással a Puskás Múzeum nem kötelezi magát a felajánlások feltétlen elfogadására.

A felhívásra küldött elektronikus leveleket a Puskás Múzeum az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok betartásával kezeli.

A legfontosabb és legértékesebb dokumentumokat beküldők, felajánlók közül a Múzeum szakértői testülete által kiválasztottakat partnerükkel együtt a Puskás Múzeum vendégül látja 2019. november 15-én, a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, a Magyarország-Uruguay találkozón. A meghívottakat elektronikus levélben értesítjük a meghívásról.

A rovat legfrissebb hírei