Otthonában alázták a sereghajtót


Nem volt egy súlycsoportban a bajnoki címvédő és egyben listavezető Csíkszeredai Imperial Wet és a sereghajtó Kolozsvári Clujana.

 Folytatta mérkőzései sorát a Csíkszeredai Imperial Wet a teremlabdarúgó-bajnokságban, ahol a mai napon a 6. forduló záró mérkőzésén lépett pályára Kolozsváron. 

A címvédő és egyben listavezető csíki csapat és a sereghajtó egyáltalán nem volt egy súlycsoportban ezen a mérkőzésen sem. A Cosmin Gherman által vezényelt csíki csapat szó szerint eljátszadozott ellenfelével és a szünetben még csak négy góllal vezettek, ám a végső sípszókor 18–0-t mutatott a kolozsvári sportcsarnok eredményjelzője.
 
A csíkiak a héten két mérkőzést játszanak „hazai környezetben” Székelyudvarhelyen. A csíkiak ideiglenes otthonául szolgáló udvarhelyi sportcsarnokban szerdán 16 órától a Temesvári Infromaticát fogadják, majd szombaton, ugyancsak 16 órától a Dunarea Calarasi lesz az ellenfél. Ugyanakkor szerdán este 18.15 órától a Székelyudvarhelyi FK is pályára lép, hiszen ők a Dévai Autobergamot fogadják.
 
Eredmény, 6. forduló
 
Kolozsvári Clujana – Csíkszeredai Imperial Wet 0–18 (0–4)
Gólszerzők: Marko Prsic és Küsmödi Tamás 5-5, Stefan Rakic és Hadnagy István 2-2, Savio Valadares, Bogdan Covaci, Cristian Matei és Iszlai Richárd.
 
A bajnokság állása
1. Csíkszereda 15 pont / 5 mérkőzés
2. Galac 10/5
3. Calarasi 10/6
4. Temesvár 5/7*
5. Déva 5/5
6. Székelyudvarhely 5/3
7. Kolozsvár 5/0
*  ponttal büntetve

 

A rovat legfrissebb hírei