A kötelező kipipálva


További három ponttal gazdagodott a Székelyudvarhelyi Szejke SK másodosztályú férfi kézilabdacsapata.

 A Románia-kupából való búcsút követően sok ideje nem maradt szomorkodni a Sipos Lóránt által felkészített Székelyudvarhelyi Szejke SK kézilabdásainak, hiszen már a következő feladatra kellett koncentráljanak. Soron volt ugyanis a Segesvári CNE elleni másodosztályú bajnoki mérkőzés, idegenben.

Előzetesen a Szejke SK számított a toronymagas esélyesnek, de ezt a sportban bizonyítani kell a pályán is. A mérkőzés pedig úgy indult, hogy a hazaiak egyenlő félként vették fel a harcot és a Szejke csak a félidő végére tudott ellépni. De még úgy is sok gólt kapott az udvarhelyi együttes, hogy Jobb Lőrinc kitűnő, majdnem 50%-os mutatót produkált a kapuban.
 
A második játékrészben aztán elszakadt a két csapat egymástól, a Szejke elhúzott tízzel és ezt tartotta végig, Sipos pedig lehetőséget adott a fiataloknak, illetve a kevesebbet játszóknak, így Palatka, Lőrinczi, Katona, Hadnagy is sok időt tölthettek a pályán. Kisebb hibák ugyan voltak, de összességében nem lehetett panasz könnyedén húzták be a kötelező győzelmet.
 
Jövő hét végén a Szejke hazai pályán játszik rangadót. A Segesvári VSK utazik Székelyudvarhelyre.
 
C csoport, 6. forduló
 
Segesvári CNE – Székelyudvarhelyi Szejke SK 24–35 (13–17)
Szejke SK: Jobb (25 védés / 24 kapott gól) – Csibi 7, Mihály 3, Balázs 2 (2), Tăuțean 7, Kónya 5, Jére 1. Csere: Fekete 4, Szász, Kopacz 2, Lőrinczi, Pál Szilárd 1, Palatka 1, Katona 1, Hadnagy 1.
 
Fotó: kezilabda.ro

A rovat legfrissebb hírei