Slágermeccs vár Kovácsra Brazíliában


A negyeddöntők egyik rangadóját fújhatja a nagykárolyi játékvezető.

Folytatódik a brazíliai kaland Kovács István számára, a nagykárolyi játékvezető ugyanis a 17 éven aluliak labdarúgó világbajnokságának negyeddöntőjén is feladatot kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA).

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos honlapjának szombat esti közleménye szerint Kovács nem is akármilyen mérkőzésen működhet közre, hisz a negyeddöntők egyik rangadóját, a Spanyolország - Franciaország összecsapást vezetheti. A mérkőzést hétfő (kelet-európai idő szerint) este rendezik Goiania városában.

Kovácsnak ez már a harmadik feladata lesz a világbajnokságon, miután eddig két csoportmérkőzést, az Amerikai Egyesült Államok és Szenegál, majd a Nigéria és Ausztrália közötti meccseket vezethette. A jelek szerint jól, ezt bizonyítja, hogy a FIFA újabb, rendkívüli fontos mérkőzést bízott rá.

A világbajnokság másik három negyeddöntője közül kiemelkedik még Olaszország és a házigazda Brazília csatája, rajtuk kívül Hollandia Paraguay-jal, Dél-Korea pedig Mexikóval mérheti össze tudását.

fotó: frf.ro

A rovat legfrissebb hírei