Folytatódik az OSK rossz sorozata


Vészesen közelíti a kiseső helyek egyikét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A Medgyesi Gaz Metan is elvitte a pontokat.

 Nagyon rossz szériája van a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK első ligás labdarúgócsapatának, amelyet a Medgyesi Gaz Metan ellen szakított volna meg a 16. fordulóban, hazai környezetben.

A felek találkozója pedig jó tempóban kezdődött, mindkét kapu előtt akadtak lehetőségek, amelyek viszont kimaradtak Igaz az első félidő elején a vendégek részéről Fernandes volt nagyon aktív, de Niczuly előbb a ziccerét védte, majd a kapufa mentette meg őt. A hazai oldalon Carnat volt veszélyes, de az ő ziccerét szögletre mentette a medgyesi kapus. A félidő hajrájában pedig egy vitatott kezezés következett. Egy hazai szöglet után a labda Fofana kezét találta, de a játékvezető tovább engedte a játékot, jogos büntetőtől fosztva meg az OSK-t.
 
A második félidő hullámzó játékot hozott. Előbb a vendégek voltak fölényben, majd az OSK. A gólok viszont elmaradtak. Ezt a hajrá hozta meg, de nem úgy ahogy a hazai szurkolók azt elvárták volna. A 83. percben Fernandes közeli lövését még hárítani tudta Niczuly, de a kipattanóra érkezett Olaru, aki közelről nem hibázott. A fennmaradó percekben az OSK bár próbálkozott, de Salli lövésén kívül érdemlegeset nem tudott letenni az asztalra.
 
Maradtak a vereséggel ami azt jelenti, hogy az OSK lecsúszott a 11. helyre és 10 pontra került a felsőházi rájátszást érő hatodik helytől, amelyet épp a medgyesi alakulat kaparintott meg.
 
Liga I., 16. forduló
 
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Medgyesi Gaz Metan 0–1 (0–0)
Gólszerző: Olaru (83.).
Sepsi OSK: Niczuly – Kilyén, Bouhenna, Barisic, Konongo – Fülöp, Velev, Flores, Andrezly (Salli, 74.), Carnat (Deaconu, 87.) – Karanovic (Safranko, 31.). Edző: László Csaba.

A rovat legfrissebb hírei