Verőlegényt igazolt a Csíkszeredai Sportklub


Meglepő igazolást jelentett be a Csíkszeredai Sportklub. A szurkolók által sem kedvelt kanadai hátvédet igazoltak, aki amolyan verőlegénynek számít és már letette névjegyét a ligában.

Óriási meglepetést okozott szurkolóinak és a jégkorongos közegnek is a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely leigazolta a 27 esztendős kanadai hátvéd Garrett Clarkot.

A játékos pályafutása nagy részét Észak-Amerikában töltötte és egy alkalommal ECHL győztes is volt. Ugyanakkor a helyi közegnek is ismerős lehet, hiszen megfordult már a ligán belül is. Játszott a DVTK Jegesmedvéknél, majd a Brassói Coronánál kétszer is megfordult, hogy most a Csíkszeredai Sportklub játékosa legyen.

A sportoló kétség kívül remek testi adottságokkal rendelkezik, ám sokszor nem jó játéka miatt tűnt fel, hanem a kirohanásai miatt és az összeszedett kiállításpercei miatt. A legutóbbi idényben a Brassó színeiben 171 perc büntetést szedett össze 17 Erste Liga meccsen, míg 91-et 9 román bajnoki meccsen.

Sőt a csíki csapat szurkolótáborának sem volt a „kedvence”: mérkőzéseken végig szidalmazták, petíciót terjesztettek be az eltiltását kérve. Szkeptikusan fogadta a szurkolók többsége is a leigazolását. Ugyanakkor volt aki örvendett is Clarkenak.

A Sportklubnál ezzel nyolcra nőtt a bevethető légiósok száma és mint ismert egy mérkőzésre csak hatan léphetnek jégre.

A rovat legfrissebb hírei