Edzőváltás az FK soron ellenfelénél


Negyedosztályból a másodosztályba vezette a Resicabányai VSK-t ám a klub vezetősége a Petrolul elleni bravúros pontszerzés után lecserélte.

 A 49 esztendős Leontin Doana a negyedosztályból a második ligáig vitte a Resicabányai VSK labdarúgócsapatát, ám a klub vezetői úgy döntöttek, hogy 16 forduló után megválnak tőle, legalábbis lecserélik és nem ő lesz a vezetőedző. Ez a döntés némiképp meglepő volt, hiszen korábban a klub elnöke Cristian Bobar több alkalommal is elmondta, hogy semmilyen körülmények között nem válnak meg tőle. Ez a döntésük ráadásul egy olyan meccs után következett be, amikor a resica értékes pontot lopott a feljutásért harcoló Petrolul ellen. Igaz a bravúrpont ellenére is a kieső helynek számító 16. pozícióban tanyáznak pontazonosságban az FK Csíkszeredával.

Azzal az FK Csíkszeredával amellyel szerdán kora délután, 14 órától épp Csíkszeredában fogják összemérni erejüket a hétközi, 17. fordulóban.
 
A megüresedett edzői székbe nagy nevet igazoltak méghozzá Dorinel Munteanut. A Munti becenévre hallgató korábbi sokszoros válogatott a Krassó-Szörény megyei Gradinaron született és edzői karrierje során olyan klubcsapatokat irányított, mint a Kolozsvári CFR, a FCSB, a Galaci Otelul vagy épp az orosz Krasznodar. Sőt a galaci csapattal román bajnoki címet és Szuperkupát is nyert.
 
Ezúttal sok ideje nem maradt az első meccséig. Szerdán élesben mutathatja be, hogy mit sikerült tanítványaival elérni ezen pár nap alatt.

A rovat legfrissebb hírei