Második helyen a KSE


Elhalasztott meccset pótoltak a női kosárlabda-bajnokságban. A Kézdivásárhelyi KSE feljött a második helyre csoportjában.

A női kosárlabda-bajnokság Nyugati csoportjában rendeztek bajnoki meccset méghozzá egy a negyedik fordulóból elhalasztott találkozót pótoltak. A Kézdivásárhelyi KSE a Nagyváradi CSU Rookies csapatát fogadta.

A mérkőzés toronymagas esélyese a háromszéki csapat volt, amely ezt a pályán is szerette volna bizonyítani. Annak ellenére, hogy mindkét csapat nagyon sok hibával kezdett már az első negyed első felében kezdett kidomborodni a két csapat közti különbség. A KSE 7–0-ás szakaszt mutatott be és ezen előnyét meg is tartott az első negyed végéig, hogy a másodikban alaposan bekezdjenek és helyben hagyják ellenfelüket. A nagyszünetre 29–12 volt a különbség. A harmadik negyedben a váradiak egyszer visszajöttek mínusz tízre, de újfent, nagyon gyorsan, +18 került a két csapat közé. A záró felvonásban további öt pontot tett a különbségre a KSE végleg eldöntve minden nyitott kérdést.

A KSE győzelmével feljött a második helyre hét pontjával (3 győzelem, 1 vereség), míg a Nyugati csoportot a toronymagas favorit Szatmárnémeti VSK vezeti négyből négy győzelemmel.

Eredmény, 4. forduló

Kézdivásárhelyi KSE – Nagyváradi CSU Rookies 55–42 (13–6, 16–6, 15–14, 11–16)
A KSE pontszerzői:
Mobley, Vega 20-20, Czimbalmos, Miklós 6-6, Danalache 2, Kozma 1.

A rovat legfrissebb hírei