Csíkszeredából Aradra


Elváltak a spanyol ám marokkói felmenőkkel rendelkező Soufiane Jebari és az FK Csíkszereda útjai.

Közös megegyezéssel váltott klubot Soufiane Jebari, aki előbb a közösségi oldalon köszönt el a szurkolóktól, majd az FK Csíkszeredai második ligás alakulata is bejelentette a 10-es távozását.

A spanyol, de marokkói felmenőkkel rendelkező Jebari a 2016/2017-es idény tavaszi fordulóira érkezett Csíkszeredába és azóta az FK meghatározó labdarúgója volt. Az idei szezon első három mérkőzésén még játszott, kétszer végigjátszotta a találkozót, egyen pedig 88 percet kapott. Sőt a Metaloglobus Bukarestnek gólt is lőtt.

Az Aradi UTA elleni idegenbeli vereség óta – augusztus 17. – viszont nevezve sem a játékos egy meccsre sem. A legtöbb alkalommal sérül hátráltatta a mindössze 24 esztendős sportoló pályára lépését és nem hivatalos információk szerint fegyelmi problémák is adódtak.

A sportoló az FK korábbi trénerének, Bálint László, csapatában az Aradi UTA-bna kötött ki. Úgy Bálint, miként a játékost Aradra elvivő Bogdan Apostu is. Előbbi kifejezte, hogy Jebarihoz hasonló játékost keresett, aki technikai képzettsége okán segíteni tudja a támadásokat. „Csak februártól lesz játékjoga nálunk, de minden elmond róla, hogy itt van velünk és készül, edz.” – fogalmazott Bálint.

Apostu viszont meredek állítással rukkolt elő: „Megvagyok győződve, hogy a másodosztály legjobb 10-ese és ezen nyilatkozatomat meg is tarthatják és a szezon végén elővehetik”.

A rovat legfrissebb hírei