Nekem már zöld-fehér vért kellene adjanak


A Fradinak való szurkolás életforma -Brassói lelkes szurkolók a győzelemmel felérő döntetlen Ferencváros – Espanyol Európa Liga mérkőzésről

Hat év kihagyás után a barcasági magyar közösség legrangosabb jótékonysági báljára került sor, november 23-án Brassóban, ahol a FINAL SCORE MÉDIA Kft. jóvoltából az Erdelysport.hu és Sporthataroknelkul.hu felajánlásai is gazdára találtak.

Fotó: Tordai Alexa

Ennek köszönhetően két szerencsés bálozó Varga Nándor és felesége Varga Henrietta, részt vehettek a november 28-án megszervezésre kerülő: Ferencváros – Espanyol Európa Liga mérkőzésen a Groupama Arénában. A nyerteseket a bál szervezői részéről Sándor Levente és felesége Sándor Patakfalvi Judit is elkísérték.

Fotó: Székely Csilla /Balról: Varga Nándor, Varga Henrietta, Sándor Patakfalvi Judit, Sándor Levente 

Az Espanyol ellen ismét a hazai pálya előnyét élvező Ferencváros, nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, Sigér Dávid góljával a vezetést is megszerezve. Sőt, akár a győzelmet is megszerezhette volna a Fradi, de a drámai végjátékot hozó találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.
 
Fotó: Székely Csilla
 
Fotó: Székely Csilla
 
Mindkét házaspár nagy várakozással érkezett a mérkőzésre, mely meglepetésekben nem szűkölködött és talán a legvérmesebb Fradi szurkolók sem hitték volna a sorozat elején, hogy öt forduló után reális esély lehet még a továbbjutásra.
 
Fotó: Székely Csilla /Balról: Varga Nándor, Varga Henrietta, Sándor Levente, Sándor Patakfalvi Judit
 
A nyeremények nem is kerülhettek volna jobb helyre, ugyanis a fiatal házasok Varga Nándor és Henrietta, lelkes Fradi szurkolók, akik a televíziós közvetítéseken kívül élőben még soha nem látták kedvenc csapatukat játszani.
 
 
Fotó: Székely Csilla  Balról: Varga Nándor, Varga Henrietta
 
-Még soha nem voltam Fradi meccsen, de szívesen visszajönnék mégegyszer, teljesen más Tv előtt ülni és teljesen más a stadionban így, végignézni. Nagyon jól indult a mérkőzés, de sajnos csak egyenlővel végződött, pedig csak egy percet kellett volna, bírjon a Fradi, hogy győzzön. Nagyon jó élmény volt, köszönjük szépen. Még nem tudjuk mikor, de biztos sort kerítünk rá újra. - Varga Nándor.
 
Két véglet találkozása is volt egyben az est, mivel a nyertesekkel együtt érkező Széchenyi bál szervező Sándor Levente és Sándor Patakfalvi Judit számára viszont, a 200-ik meccsen túl, a Fradinak való szurkolás, már életformává is vált.
 
Fotó: Székely Csilla  /Sándor Levente, Sándor Patakfalvi Judit
 
Fotó: Székely Csilla /Sándor Levente, Sándor Patakfalvi Judit
 
-Nagyon jó mérkőzés volt, sajnáljuk, hogy utolsó percben gólt kaptunk, már megérdemeltük volna a győzelmet a 11-es és felső kapufa után.-Sándor Levente
 
Fotó: Székely Csilla /Sándor Levente, Sándor Patakfalvi Judit
-Mondhatom talán már a 200. mérkőzésen túl -mivel hat évig rendszeresen jártam, majd csak időszakosan sikerült kijutnom a meccsekre-, a Fradi a kedvenc csapatom, egyértelmű bárhol jó, de a legjobb a Fradinál. Lehet egy esetleges műtét során nekem már zöld-fehér vért kellene adjanak.
A Fradinak való szurkolás életforma.- Sándor Levente
 
Fotó: Székely Csilla / Sándor Levente
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A rovat legfrissebb hírei