Összecsap a Fradi és a CFR


Magyarország, illetve Erdély legnépszerűbb csapatai bajnoki címük megvédésére készülnek.

Rendkívül fontos tavasz vár a Ferencváros és a Kolozsvári CFR labdarúgó-csapataira. Mindkét gárda a bajnoki tabella első helyéről várja a hazai pontvadászat folytatását, amely ráadásul mindkét esetben szokatlanul korán startol. Érthető tehát, hogy a hideg ellen mindkét együttes edzőtáborba vonul, melegebb éghajlatra: Spanyolországba.

És ha már mindketten Ibériában járnak, össze is csapnak egymással: január 20-án, hétfőn méri össze tudását a Ferencváros és a Kolozsvári CFR. A Fradinak, aki már január 25-én pályára lép a bajnokságban, ez lesz az utolsó felkészülési mérkőzése három német brigád, az élvonalbeli Union Berlin (január 11.,), a második osztályban szereplő Hannover (január 16.) és Wehen (január 20.) után.

A vasutasok a Fradi előtt összecsapnak az orosz CSZKA Moszkvával, a német második vonalban szereplő Arminia Bielefelddel, majd a magyar rekordbajnok után a paraguayi Emeleccel. A CFR-re február 2-án már a FCSB vár a bajnokságban, majd 20-án a Sevilla ellen vív 16-os döntőt az Európa Ligában.

fotó: cfr1907.ro

A rovat legfrissebb hírei