Gyülekező a Sepsi OSK-nál


Alig két hétnyi szünet után újfent munkába állnak a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nál.

 Nem sok idő maradt a pihenésre a román labdarúgó első osztályban érdekelt csapatok számára és ebben a helyzetben van a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK is.

A négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a nyolcadik helyen álló háromszéki alakulat – akiknek minimális esélyük van a felsőházi rájátszásra, hiszen hátrányuk a hatodik Viitorullal szemben 7 pont – hétfőn január hatodikán, alig kéthetes pihenőt követően máris munkába állnak.
 
A Leo Grozavu-Ilyés Róbert edzőpáros dirigálta piros-fehérek hazai környezetben kezdik a felkészülést, majd január 10-én a törökországi Belekbe utaznak. Itt több felkészülési mérkőzés szerepel a programban.
 
A Sepsi OSK tájékoztatása szerint Belekben a napi edzések mellett négy felkészülési meccs is szerepel a programban: január 16-án az azerbajdzsáni Zira FK, 18-án a lengyel Korona Kielce, 21-én a bolgár PFK Beroe és 23-án az orosz FK Arsenal Tula együttese lesz az ellenfél.
 
A tavaszi idény első mérkőzése előtt pár nappal érkeznek vissza, hogy február 1-én a Hermanstadt otthonában lépjenek pályára.
 
Fotó: Sepsi OSK / facebook

A rovat legfrissebb hírei