A Puskás Akadémiától vissza a Sepsi OSK-hoz


Kovács Lóránt után újabb labdarúgót igazolt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Egy visszatérőt jelentettek be.

Tovább folytatja a keret megerősítését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgócsapata, amely pár óra leforgása alatt nem kevesebb, mint három játékos leigazolását jelentette be.

Elsőként, amint arról beszámoltunk, Újpestről az OSK-hoz igazolt Kovács Lóránt. Ezt követően egy fiatal labdarúgót hoztak vissza kölcsönből a Chindia Targovistetől Ioan Andrei Dumiter személyében. A 21 éves csatár még a szezon kezdete előtt írt alá 4 évre – a Temesvári Ripensiától érkezett –, majd azonnal kölcsönbe is adták az újonc Chindiához. Innen hozták most vissza, miután az őszi idényben jó teljesítményt nyújtott. 11 meccset kapott, amelyeken 1 gólt szerzett.

A csúcspontot, sok sepsiszentgyörgyi szurkoló számár viszont nem az ő leigazolása jelentette, hanem a Fülöp Lórándé, aki a magyar élvonalbeli Puskás Akadémiától került vissza az OSK-hoz. Fülöpnek Lórándnak nem lesz idegen a háromszéki környezet, hiszen korábban már játszott itt a marosvásárhelyi sportoló. És egyedül sem lesz, hiszen testvére István is az OSK játékosa. És akárcsak István, úgy Lóránd is a Botosaniban lett stabil első ligás labdarúgó, hogy innen az útja visszavezesse Sepsiszentgyörgyre, hogy innen a Puskáshoz igazoljon.

A 22 esztendős Lóránd a Puskás Akadémiánál nem igazán kapta meg a lehetőséget, hiszen egy bajnoki meccsen és három kupameccsen jutott szóhoz az őszi szezon során.

A rovat legfrissebb hírei