Közvetlen rivális vitt játékost Székelyudvarhelyről


Rossz előjelek a másodosztály döntő tornája előtt.

 A Székelyudvarhelyi Szejke SK másodosztályú kézilabda klubnak két játékosával nem sikerült megegyeznie a folytatást illetően.

Balázs Botond és Szász Előd mától nem a Szejke SK kézilabdázói, mindketten saját kérésre távoznak – írja rövid beszámolójában a Székelyudvarhelyi Szejke SK kézilabdacsapatának honlapja.
 
– A Szejke Sport Klub két játékosától vált meg ma, mindkét szerződés felbontását a játékosok kérésére tette meg a klub. Az irányító Balázs Botond a CSU Suceava játékosa lesz – az SzKC-nevelésű Botond múlt nyáron érkezett vissza szülővárosába a magyarországi Orosháza együttesétől, csapatunk egyik erőssége volt az elmúlt idényben. Szintén távozik klubunktól a beállós Száz Előd, aki szintén SzKC-nevelésnek számít, volt a Segesvári CNE sportolója is, sokszoros ifjúsági válogatott. Mindkét sportolónknak további sok sikert kívánunk! – írják a Szejke SK-nál.
 
A Szejke SK ott van a másodosztály legjobb nyolc csapatát felvonultató döntőben, amelynek első két helyezettje jut fel az első ligába. Egyelőre viszont még sem helyszínt, sem időpontot nem lehet tudni.
 
Ugyanakkor a mezőnyt két négyes csoportba sorolták és az udvarhelyiek a bajnokság topfavoritjának számító CSU Suceavaval, az Alexandriával és Nagyszentmiklóssal került azonos kvartettbe.
 
Fotó: kezilabda.ro

 

A rovat legfrissebb hírei