Erdélyi edzője lesz az erdélyi Puskás-díjasnak!


Ismét kölcsönadta a Nagyváradon született támadóját a MOL Fehérvár.

Ismét kölcsönadta Zsóri Dánielt a MOL Fehérvár: a Nagyváradon született tehetség a Budafok csapatánál folytatja pályafutását, számol be az átigazolásról az nso.hu.

A 19 éves támadót a tavaly nyáron szerződtette a székesfehérvári egyesület a Debrecentől, de csak 5 bajnokin kapott lehetőséget. Ezt követően, a két klub közötti együttműködési megállapodás jegyében, kölcsönadták őt a Budaörsnek, ahol négy bajnokin egy gólt szerzett – majd jött a koronavírus és félbeszakadt a pontvadászat.

A Budafok 75 év után jutott vissza ismét a magyar élvonalba, a siker egyik kovácsa pedig kétségtelenül az egykori válogatott védő, a marosszentgyörgyi Csizmadia Csaba. Erdélyi edzője lesz tehát az Arad megyei Simonyifalván felnövő Puskás-díjas tehetségnek, aki eddig az NB I-ben 20 (1 gól, de milyen), az NB II-ben 4 (1 gól), a Magyar Kupában 9 (1 gól), az Európa Liga selejtezőiben pedig 3 meccsen lépett pályára.

Zsóri Dániel gólja a DVSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen | FIFA Puskás Award 2019

Winner of the 2019 FIFA Puskás Award. A 2019-es FIFA Puskás-díj nyertese. 2019.02.16. OTP Bank Liga, 21. forduló DVSC - Ferencvárosi TC | 2-1 | (2-1) | Zsóri...

Zsóri a budafokiak eddigi ötödik igazolása, miután a felkészülést június 22-én elkezdő csapat korábban már bejelentette a horvát Marko Iharos (Slaven Belupo), valamint Kovács Zoltán (ZTE), Lőrinczy Attila (Soroksár) és Oláh Bálint (Mezőkövesd) szerződtetését.

Zsóri leigazolását a Budafok egyelőre nem erősítette meg.

fotó: facebook.com/videotonfcszurkoloi

A rovat legfrissebb hírei