Sepsi OSK: marad a tréner, de büntetést kapott


Döntött a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK elnöksége.

 Amint arról beszámoltunk a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatánál a hét első felében igencsak dúltak az indulatok, amely végén a vezetőedző, Leo Grozavu, illetve Fülöp Lóránd nemcsak szópárbajba keveredett, hanem tettlegességig fajult a vita.

Ezt hivatott lezárni és eltemetni a Diószegi László klubelnök, illetve tulajdonos által összeívott elnökségi ülés. Döntés is született, amelyről a klub hivatalos közösségi oldala számolt be egy rövid közleményben.
 
A Sepsi OSK sportegyesület vezetőtanácsának ma délelőtti ülésén, az elmúlt napok sajnálatos eseményeit elemezve és figyelembe véve a játékosok kérését is a következő döntés született:
– Leo Grozavu vezetőedző megróvásban és büntetésben reszesül;
– a csapat és a szakmai vezetés továbbra is együtt dolgozik és folytatja a megkezdett munkát a sikeres idényzárás reményében.

– áll a Sepsi OSK közleményben.
 
A vita tehát letudva és a Sepsi OSK készület a Chindia Targoviste elleni hétfő kora esti (18 óra) nagyon fontos bajnoki mérkőzésre, ahol félre kell tenni mindent és a győzelem érdekében mindenki minden meg kell tegyen. Ellenkező esetben nagyon nagy lesz a baj.
 
Fotó: Sepsi OSK / facebook

A rovat legfrissebb hírei