Ezzel a Fülöp-duplával egyenlített kétszer is a Sepsi Videóval, Fotókkal


Ez volt a fiatal támadó első duplája a Sepsi színeiben bajnokin.

Változatos, látványos összecsapást hozott a román labdarúgó élvonal alsóházának erdélyi rangadója, amelyen a hazai Hermannstadt kétszer is vezetést szerzett Yazalde és Gabriel Debeljuh révén, a Sepi viszont Fülöp Lóránd (fotón az első gólja) révén mindkétszer kiegyenlített, beállítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

A januárban a Puskás Akadémiától kölcsönben érkezett 23 éves támadónak ez volt a második, illetve harmadik bajnoki gólja a Sepsi színeiben, egyben az első duplája is a háromszéki csapatban. Egy gólt szerzett továbbá a Román Kupában is. A marosvásárhelyi játékosnak másodszor sikerült egy bajnokin két gólt szereznie, a következő lépcsőfok a mesterhármas lehetne. Mondjuk a következő tétmérkőzésen, szerda este a FCSB elleni Román Kupa-döntőben…

Hermannstadt - Sepsi 2-2 | Rezumat Liga 1

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A döntetlennel mindkét csapat 28 pontos, amivel 6 ponttal előzik meg az osztályozót és 7-tel a kiesést jelentő helyeket. Igaz, a koronavírus miatti halasztások következtében lassan már követhetetlenné válik, melyik csapat hány mérkőzést játszott.

Sepsi OSK

Sepsi OSK added a new photo.

A rovat legfrissebb hírei