Hindrich és Szondi is bemutatkozott az U20-as válogatottban


Hazai győzelem után csúfos vereségbe szaladt bele a „legfiatalabb” román válogatott

Bemutatkozott a román U20-as labdarúgó válogatottban Hindrich Ottó (CFR) és Szondi Botond (FK Csíkszereda). Ezzel pedig nagyjából el is soroltuk az Anglia elleni mérkőzés összes pozitívumát, a Bogdan Lobont edzette csapat ugyanis 6-1-es vereséget szenvedett az angol labdarúgó szövetség edzőkomplexumában, a Szent György Parkban rendezett mérkőzésen.

Az U20-as válogatottat a Román Labdarúgó Szövetség alig néhány hónapja hívta életre és mivel a nemzetközi szövetségek nem szerveznek hivatalos versenysorozatokat ebben a korosztályban, a Lobont-csapat csak barátságos mérkőzéseket játszhat. Az elsőt megnyerte néhány napja hazai pályán 2-1-re Portugália ellen, most viszont komoly pofonba szaladt bele.

Hindrich és Szondi a portugálok ellen nem kapott lehetőséget, most viszont egyaránt a 61. percben léptek pályára 3-1-es állásnál. A Kolozsvári CFR harmadik számú kapusának számító Hindrich a bekapott gólokról nem tehet, kéttő közeli lövés és egy pedig büntető után született. Az előző meccshez hasonlóan viszont Corbu Marius, a Puskás Akadémia középpályása ezúttal is csereként állt be, most a szünetben.

fotó: frf.ro

A rovat legfrissebb hírei