Bekeményített a Brassói Corona


Kőkemény igazolások.

Pár nap leforgása alatt hangzatos igazolásokat hozott tető alá a Brassói Corona jégkorongcsapata. Kapust, hátvédet és csatárt igazoltak.

A kapuba a brit bajnokságból érkezik Alex Dubeau. A 29 éves hálóőr a 2018/19-es idényben mutatkozott be az ECHL-ben, a következő évben pedig három mérkőzés erejéig az AHL-ben is szerepelt a Belleville Senators színeiben. Ezt követően az ECHL-ben védett, aztán a német Nürnberg Ice Tigershez igazolt, míg a legutóbbi szezont a Nottingham Panthers hálóőreként töltötte.

A hátvédsort hivatott erősíteni Sébastien Piché. A 35 éves Piché 2013-ig a tengerentúlon játszott, aztán egy szezont lehúzott az EBEL-es Bolzanóban, ahol bajnok lett, valamint az osztrák bázisú liga legponterősebb hátvédjeként zárt. A következő négy évet a Linz mezében töltötte, aztán megfordult Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, míg a legutóbbi idényben a brit Sheffield Steelersnél szerepelt.

A csatársorba a csíki szurkolók legnagyobb bánatára Judd Blackwater leigazolását jelentették be, amelyet az erdelysport.hu már május 31-én jelezte. A jégkorong szerelmeseinek ismerősen csenghet a neve, hiszen az mellett, hogy megfordult Székesfehérváron A 2020/2021-es idényben a Csíkszeredai Sportklub csapatával Erste Ligát és román bajnokságot is nyert. A legutóbbi két idényben a német másodosztályban a Heilbronner Falken csapatában játszott, ahol szintén kimagaslóan teljesített. Az első idényében 59 meccsen 55 pontot termelt, ám a legutóbbi idényben csak 16 meccs jutott neki, amely során 8 pont volt a termése.

Fotó: Csíkszeredai Sportklub / facebook

A rovat legfrissebb hírei