Íme, a Sepsi kölcsöncsatárának első akciógólja Videó


Megtáltosodott a válogatott csatár, két hét alatt már a negyedik gólját szerezte.

Megszerezte első akciógólját új csapatában, a svájci élvonalban szereplő Stade Lausanne-Ouchy színeiben a Sepsi kölcsönjátékosa, Vitalie Damascan. Mi több, a moldovai támadó pályafutása talán legjobb két hetét tudhatja maga mögött.

Damascan az ősszel 13 meccsen mindössze egyszer volt eredményes a Sepsi színeiben a bajnokságban, így nem csoda, hogy a háromszékiek a télen kölcsönadták a csatárt. Új állomáshelyén is sokáig váratott magára az első gólja, de legutóbbi két bajnokiján egyaránt eredményes volt, így 9 meccsnél és 2 találatnál tart.

A jég a válogatott szünetben tört meg, amikor Damascan Moldova színeiben előbb Észak-Macedónia, majd Kajmán-szigetek ellen is betalált. Lausanne-ba visszatérve, a hétvégén a Lugano ellen a 90. percben büntetőből megszerezte első gólját svájci csapata színeiben, majd szerda este a bajnoki címért hajtó Servette (a magyar válogatott Bolla Bendegúz végig a pályán volt) otthonában, a 84. percben, szép egyéni akció végén lőtt látványos gólt, megszerezve ezzel a 2:1 arányú győzelmet is csapata számára.

Hiába, na, ha egyszer egy üzlet beindul….

fotó: https://www.facebook.com/FCSLO

A rovat legfrissebb hírei