Inog a kispad Bölöni alatt?


A 11. fordulóban elszenvedte harmadik vereségét a Jupiler Leagueban a Bölöni László által felkészített Royal Antwerp. A belga sajtó már spekulál.

 A 2018/2019-es idényben nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a Royal Antwerp labdarúgócsapata Bölöni László irányítása mellett. A 2019/2020-as szezonra nagy reményekkel vágtak neki, ám az Európa Liga negyedik körében drámai meccsen alulmaradtak a holland AZ Alkmaarral szemben.

A bajnokságban jól indítottak, ám az elmúlt három fordulóban két döntetlen és egy vereség lett a vége. A legutolsó KV Mechelen ellen elszenvedett vereséget követően a klub elnöke Paul Gheysens a belga sajtó – walfoot.be – információi szerint keresi Bölöni utódját.
 
A klub elnöke elképzelései szerint mindent megtett azért, hogy a tréner számára megfelelő keretet biztosítson a sikeres szezon érdekében, ám a 11. forduló után (egy meccsel kevesebbet letudva, mint a mezőny legnagyobb rész) az 5. helyen áll öt győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel 17 megszerzett ponttal. A listavezető Club Brugge ugyancsak 10 meccsből 26 pontot gyűjtött és vezeti a bajnoki kiírást.
 
Bölöni 2017 nyarától irányítja az Antwerpet és 95 meccsen ült a csapat kispadján: Mérlege: 39 győzelem, 25 döntetlen és 31 vereség.

A rovat legfrissebb hírei