Brassói válasz a Sportklubnak


Várható lépésre szánta el magát a Brassói Corona, de akit igazoltak legalább akkor meglepetés, mint a Csíkszeredaiak húzása.

 Igencsak bepörgött a mai napon a játékos piac, ami Csíkszeredai Sportklub, illetve a Brassói Corona csapatát illeti. Amint arról beszámoltunk a csíki csapat egy igencsak balhés kanadai hátvéd leigazolását jelentette be kora délután Garrett Clarke személyében. 

Erre jött a brassói válasz.
 
Ők a nemrégiben az Újpesttől eltanácsolt Jared Brown aláírását szerezték meg. A 33 esztendős csatár tengerentúli pályafutását követően a 2015/2016-os szezonban vetette meg lábát tartósabban Európában, majd a következő szezon során mutatkozott be az Erste Ligában a Debrecen csapatában. Útja innen a MAC Újbudához, majd az Újpesthez vezetett. a kitűnő képességű játékos lazán tudja hozni a meccs / pont átlagot ezért igencsak komoly erősítésnek számíthat majd a Cenk alatt. A brassóiak igazolása ugyanakkor nem volt meglepetés, hiszen pár nappal korábban megváltak Chase Harrisontól, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
 
Ugyanakkor míg Clarke esetében a büntetőpercekkel lehet probléma, addig a Brownnal emberileg vannak problémák. A kérdés mindkét esetben az lesz, hogy az aktuális edzők miként tudják kontrollálni a sportolókat. Ebben a csíkiak szakvezetőjének Jason Morgannek lehet némi előnye, hiszen Clarke Miskolcon már dolgozott a „kezei alatt”.a

A rovat legfrissebb hírei