Ítéletre várnak Bors dopping ügyében


Újabb részletekbe menő információk derültek ki a Brassói Corona jégkorongcsapatának jövőbeni elképzeléseiről.

 A Brassói Corona a minap közleményt adott ki arról, hogy már 15 játékossal van megállapodása a jövő szezont illetően. Ezen 15 játékos neve már most biztosíték arra, hogy acélos legyen a Cenk alattiak csapata.

A közleményt felidéző cikkünkben megemlítettük, hogy a hiányzók listáját erősíti Zsók Levente és Bors Huba is. A velük kapcsolatos kérdésekre választ kaptunk.
 
A 36 esztendős csíkszeredai születésű Zsók Levente, aki a 2010-2011-es idénytől erősíti a Coronát visszavonult az aktív jégkorongozástól. Ugyanakkor marad a csapat kötelékébe, ahol a szakmai stábban kap feladatokat majd a soron következő idénytől.
 
A Corona klubot érintő doppingbotrányban a jégkorongcsapat is érintett volt méghozzá Bors Huba révén. Hivatalosan először erősítette meg ezt a klub. Az ő esetében június 10-én lesz döntés, legalábbis az Országos Doppingellenes Ügynökség részéről. Ekkor viszont nemcsak Bors ügyében várható döntés, hanem a kézilabdások kapcsán is. Az ügyvédek harmadolást kérnek!
 
A brassói csapat közleménye kitér arra, hogy Bors játékára számítanak és amint lejár a felfüggesztése mindenképp a keret tagja marad.
 
Fotó: Csíkszeredai Sportklub / facebook / Pál Zoltán

A rovat legfrissebb hírei