Marad a sikerkovács Kolozsváron


Mindenféle híresztelés ellenére marad a Kolozsvári CFR kispadján Dan Petrescu, aki új szerződést írt alá a bajnoki címvédővel.

Még az idény el sem kezdődött, amikor a bukaresti sajtó olyan információkra tett közzé, hogy a téli szünetben a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR trénere elhagyhatja a vasutasokat. Többek között szóba hozták lengyel, vagy épp orosz csapatokkal a trénert, horribilis összegeket írva fizetésként.

A CFR menet közben viszont remekelt úgy a belföldi, mint az európai porondon. A bajnoki pontvadászat alapszakaszát, négy fordulóval a vége előtt, 4 ponttal vezeti az Astra Giurgiu ellen, míg az Európa Ligában kijutott a csoportkörből és az egyenes kiesési szakaszban a spanyol Sevilla lesz az ellenfelük.

A bukaresti sajtó információi, ha igazak is voltak, nem valósultak meg. Petrescu nem kapott máshonnan számára megfelelő ajánlatot és végül aláírta új egyezményét a CFR-el és 2022 nyaráig aláírt.

Szerződésének részleteiről nem láttak információk napvilágot, de a kolozsváriaknál nagyon boldogak, hogy hosszabbított a tréner.

– Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a jelenlegi legjobb román vezetőedző folytatja a munkát a csapatunk kispadján, és reméljük, hogy együtt további jelentős sikereket érünk el az elkövetkezendő szezonokban – olvasható a CFR közösségi oldalának bejegyzésén.

Dan Petrescu pedig készítheti fel csapatát a tavaszi idényre, amely során többek között a Ferencvárossal is megmérkőzik.

Fotó: gsp.ro

A rovat legfrissebb hírei